Iljoeska's Cirilla

“Een heerlijke poes, gek op kriebels en knuffels.”

Iljoeska’s Cirilla

Geboren: 10-11-2021
Kleur: Black Smoke Bicolour (ns 03)

Cirilla’s nestjes

Cirilla is mama van de volgende nestjes…

Karakter

Cirilla, ofwel Ciri, is een hele lieve, aanhankelijke poes. Ze volgt je op de voet door het huis en als ze je even kwijt is, bijvoorbeeld na het doen van een tukkie, dan roept ze je net zolang totdat je antwoord geeft. Maar vergis je niet – aanhankelijk betekent hier niet onzelfstandig of “soft”, want wat een karakter heeft deze poes! Cirilla geeft het woord “Majestic” een geheel nieuwe dimensie…

Cirilla is namelijk het prinsesje in huis. Met veel natuurlijke charme weet ze je er altijd toe te verleiden om direct te stoppen met waarmee je bezig bent, om haar te knuffelen, kroelen en aaien. Een luid tevreden spinnen is dan het resultaat. Het komt er eigenlijk op neer dat Ciri je, zoals een gedegen prinsesje betaamt, met een natuurlijke vanzelfsprekendheid om de vinger wikkelt.

Cirilla is gewoon zo zacht en zo lief dat wij allemaal maar één wens hebben: onze kleine Hoogheid gelukkig maken.

Cirilla’s Mama
Kikiolacats Santa Rosa
Cirilla’s Papa
Diamond Star Viking Vince

Prinses Cirilla

“Een leeuwtje met een gouden hart.”

Prinses Cirilla, volmondig Cirilla Fiona Ellen Riannon, is de “Lion cub of Cintra” en bekend uit de boeken van The Witcher, van Andrzej Sapkowski.

Cirilla, ook wel Ciri genoemd, is de prinses van Cintra en de dochter van prinses Pavetta en Duny, evenals de kleindochter van Koningin Calanthe. Ze is echter ook de “dochter” van the Witcher, Geralt of Rivia, als gevolg van “the Law of Surprise”.

Onze Cirilla kwam ook in ons leven dankzij de verrassende wendingen van het lot. En iedere dag zijn we daar opnieuw dankbaar voor, want Ciri maakt ons gewoon gelukkig.

Prinses Cirilla

Fotoalbum

“Iljoeska’s Cirilla”

Klik op een foto om te vergroten.

Contact opnemen

“Stel gerust je vraag!”

Heb je een vraag over onze cattery? Wil je meer weten over de Maine Coon? Of wil je graag meer weten over een nestje?

Neem contact met ons op:
info@majesticmainecoon.nl
+31 6 827 59 527

null
Marloes van Deursen
Olmenhof 40
4254 BN Sleeuwijk
Nederland