Kratos Kindly Tiger

“Een prachtige kater, met een hart van goud.”

Kratos

Geboren: 20-11-22
Kleur: Red Tabby Macharel (d 23)

Karakter

Kratos (eigenlijk Koko) is een charmante, lieve knuffelbeer. Knuffelen of kroelen is voor Kratos een geliefde bezigheid. Als grote rode kater doet hij in dat opzicht zijn “naam” eer aan… het is gewoon een vrijkont.

Kratos komt uit Letland en is de aanvulling  voor onze cattery waarop we zo lang gewacht hebben. Een eigen dekkater was een diep gekoesterde wens en Kratos maakt het allemaal waar. Wat een heerlijk ventje! Nou ja, ventje… met 7 maanden is Kratos al groter dan alle volwassen poezen en zijn achterpoten zijn groter dan mij uitgestrekte hand. We zijn benieuwd hoe groot deze jongen gaat worden… als is grootte – met oog op de gezondheid van het ras – niet een specifiek doel waar we op fokken. Gezondheid gaat voor alles.

Ondertussen voelt Kratos zich als een eh… vis in het water? De dames hebben hem allemaal als “cattery king” geaccepteerd, wat bij de charmes van deze jongeman ook niet anders te verwachten was. Zodra Kratos alle tests heeft doorlopen (op HD kan bijv. pas met 12 maanden geröngt worden), zal hij als dekkater koning te rijk zijn in onze cattery.

Kratos’ Mama
MillaCoon Ivetta
Kratos’ Papa
Iventus Alaster

Goddelijke Kratos

“De personificatie van kracht én zachtheid.”

In de Griekse mythologie is Kratos zoon van de titaan Pallas en de godin Styx. Kratos en zijn bloedverwanten zijn allemaal metgezellen van de machtige Zeus.

Kratos is echter ook bekend als hoofdpersonage in de game “God of War”. In de game maakt de godin Athena deze Spartaanse krijger uiteindelijk tot “God of War”. Kratos regeert hierop met ijzeren hand en laat een spoor van vernieling achter…

Tja. De enige vernieling die onze Kratos echter achterlaat is hooguit een gekwetst ego, wanneer deze mooie jongen besluit dat iemand anders leuker is om mee te kroelen.

Kratos

Fotoalbum

“Kratos Kindly Tiger”

Klik op een foto om te vergroten.

Contact opnemen

“Stel gerust je vraag!”

Heb je een vraag over onze cattery? Wil je meer weten over de Maine Coon? Of wil je graag meer weten over een nestje?

Neem contact met ons op:
info@majesticmainecoon.nl
+31 6 827 59 527

null
Marloes van Deursen
Olmenhof 40
4254 BN Sleeuwijk
Nederland