Araslan Yuna

“Een Russische schoonheid met een prachtig karakter.”

Araslan Yuna

Geboren: 24-10-2020
Kleur: Black Silver Tabby Blotched (ns 22)

Yuna’s nestjes

Yuna is mama van de volgende nestjes…

Karakter

Yuna is een prachtige Maine Coon, in de breedste zin van het woord. Ze is niet alleen heel mooi, maar ze heeft bovendien een heerlijk karakter.

Yuna kwam bij ons na een lange reis uit het verre Rusland. Je zou verwachten dat zo’n poesje dan even moet wennen en tot rust moet komen. We hadden dan ook een gezellige kamer voor haar ingericht, waar ze op haar gemak kon bijkomen.

Bijkomen? Tsss… waarvan? Yuna besloot gelijk zelfverzekerd op onderzoek uit te gaan en meteen van alles uit te proberen. Ze klom overal op (wij als een vangnet erachteraan), speelde met het aanwezige speelgoed alsof het altijd al van haar was geweest, en voelde zich duidelijk helemaal thuis en op haar gemak.

Op het moment dat Yuna, nog geen uur na aankomst, bij ons kwam liggen en met een vertederend “mrra” haar magisch talent ontplooide, waren we volledig in haar ban. Wat een heerlijke poes.

Nucha Black King
Yuna’s Mama
Nusha Black King
Ascent Faust
Yuna’s Papa
Ascent Faust

Magische Yuna

“Een betoverende, zilveren schoonheid.”

Naast fantasy en verhalen, houden we ook van spelletjes. In de game “Final Fantasy X” is Yuna een dappere Summoner die genezende magie kan gebruiken. Ze leert de mystieke kunst van het oproepen van krachtige magische entiteiten, eonen genaamd – machtige geesten van weleer.

Yuna besluit in de game om de Pelgrimstocht van de Summoner te ondernemen om zelf High Summoner te worden. Ze wil Sin verdrijven, een monsterlijk wezen dat de wereld van Spira terroriseert.

Onze Yuna roept geen entiteiten op, maar dat is ook niet nodig. Wij staan haar namelijk volledig ten dienst, betoverd door haar magische schoonheid en Russische charme. 

High Summoner Yuna

Fotoalbum

“Araslan Yuna”

Klik op een foto om te vergroten.

Contact opnemen

“Stel gerust je vraag!”

Heb je een vraag over onze cattery? Wil je meer weten over de Maine Coon? Of wil je graag meer weten over een nestje?

Neem contact met ons op:
info@majesticmainecoon.nl
+31 6 827 59 527

null
Marloes van Deursen
Olmenhof 40
4254 BN Sleeuwijk
Nederland