Iljoeska's Azula

“Een evenwichtige, gezellige poes en heel erg lief.”

Iljoeska’s Azula

Geboren: 29-01-2020
Kleur: Black Silver Tabby Blotched (ns 22)
– Gecastreerd –

Karakter

Azula is een evenwichtige, statige Maine Coon poes die niet snel van haar stuk gebracht is. Ze is speels, nieuwsgierig en ontzettend lief. Azula blijft graag op de hoogte van wat er gaande is in het huis en komt dan ook steeds geïnteresseerd kijken naar wat je aan het doen bent. Ze wil meestal best even ongevraagd in de weg liggen…

Azula houdt van gezelligheid en ligt het liefst vlakbij je of tegen je aan. Ze beweegt zich geruisloos en voor je het weet heeft ze zich alweer stilletjes opgerold tussen je voeten. Zelfs als je je tanden aan het poetsen bent.

De vacht van Azula is ongelooflijk zacht. In combinatie met het geluid van haar diep tevreden spinnen, wordt het aaien van Azula bijna een “zen-beleving”. Let wel, als je te vroeg stopt met aaien, tikt ze je met haar grote Maine Coon poot vriendelijk op de vingers om je aan te moedigen vooral nog even door te gaan.

Naast spelen en alles in de gaten houden, slaapt Azula graag. In de meest onmogelijke houdingen, op allerlei plekjes, maar altijd vol overgave. Als ze dan even wil checken waar iedereen ook alweer is, begint ze gewoon een gesprekje. Ze weet inmiddels dat we altijd antwoorden en voor je het weet voer je een kattendialoog.

Kikiola Cats Casanova
Azula’s Papa
Kikiola Cats Casanova

Prinses Azula

“Een eigen persoonlijkheid.”

We houden van fantasy. De naam Azula stamt uit de animatieserie “Avatar: The Last Airbender”. In de serie is Azula prinses van de Fire Nation en kan ze de elementen vuur en bliksem beheersen. Ze is een sterke persoonlijkheid, net als onze eigen Azula.

Hier houdt de vergelijking tussen beide dames echter op, want waar Prinses Azula in de serie een behoorlijk “kattig” karakter heeft, is onze eigen Azula juist heel erg lief. We vonden de naam wel heel mooi, vandaar de keuze om onze eigen prinses ook Azula te noemen.

prinses-azula-avatar

Prinses Azula

Fotoalbum

“Iljoeska’s Azula”

Klik op een foto om te vergroten.

Contact opnemen

“Stel gerust je vraag!”

Heb je een vraag over onze cattery? Wil je meer weten over de Maine Coon? Of wil je graag meer weten over een nestje?

Neem contact met ons op:
info@majesticmainecoon.nl
+31 6 827 59 527

null
Marloes van Deursen
Olmenhof 40
4254 BN Sleeuwijk
Nederland