Sugarcoons Valeria

“Een vrolijke, speelse poes die houdt van gezelligheid.”

Maine Coon 6 maanden

Sugarcoons Valeria

Geboren: 20-06-2020
Kleur: Blue Torbie Mackerel met wit (g 09 23)
– Gecastreerd –

Karakter

Valeria is een gezellige, blije Maine Coon poes die erg van knuffelen houdt. En van eten, dat ook. Als er ergens iets te halen valt, is Valeria er als de kippen bij.

Naast eten is Valeria gek op spelen… balletje, dopje, propje, alles is feest. Haar favoriete balletje, een zacht pluizig geval, apporteert ze ook. Trots komt ze ermee aangewandeld om het betekenisvol bij je neer te leggen. Met haar prachtige, amandelvormige ogen kijkt ze je dan verwachtingsvol aan, om onder begeleiding van een “prrr” weer achter het balletje aan te stuiven zodra je het gooit.

Valeria doet haar naam eer aan. Ze is een stoere, dappere piraat, maar met een klein hartje. Ze is heel graag dicht bij je in de buurt. Zonder haar naar de badkamer of WC gaan is voor Valeria een big no-no. Bij een gesloten deur tekent ze dan ook luidruchtig bezwaar aan.

Valeria vindt het heerlijk om geaaid en gekroeld te worden. Zodra ze je hand voelt, drukt ze zich ertegen aan. Wanneer je iets tegen haar zegt, begint ze spontaan te spinnen. En dan niet zachtjes, maar ongeveer als een kleine, ronkende motor.

Sugarcoons Pippa
Valeria’s Mama
Sugarcoons Pippa
Ferrari Angel in the Sky
Valeria’s Papa
Ferrari Angel in the Sky

Piraat Valeria

“Het boefje in huis.”

We houden van fantasy en van verhalen. De naam Valeria stamt uit de verhalen over “Conan de Barbaar”. Valeria is een piratenvrouw van :het Rode Broederschap” en een echte avonturierster. In de serie is Valeria uiteraard niet zo sterk als Conan, maar door haar vaardigheden en snelheid is ze een uitstekende zwaardvechter. Ze heeft een eigenzinnig en stoer karakter, net als onze eigen Valeria.

Valeria doet haar piratennaam eer aan als boefje in huis. Ze is speels, vrolijk en bovendien vlug als water. Een combinatie die een beetje piratendame altijd goed van pas komt.

piraat valeria

Valeria of the Red Brotherhood

Fotoalbum

“Sugarcoons Valeria”

Klik op een foto om te vergroten.

Contact opnemen

“Stel gerust je vraag!”

Heb je een vraag over onze cattery? Wil je meer weten over de Maine Coon? Of wil je graag meer weten over een nestje?

Neem contact met ons op:
info@majesticmainecoon.nl
+31 6 827 59 527

null
Marloes van Deursen
Olmenhof 40
4254 BN Sleeuwijk
Nederland